Florin Cîţu spune că Guvernul „lucrează la amendarea OUG 114/2018”. Când va anunţa premierul Ludovic Orban o „soluţie”

În prezent Guvernul lucrează la amendarea OUG 114/2018 şi o "soluţie" va fi anunţată de premierul Ludovic Orban zilele următoare, a declarat joi ministrul finanţelor Florin Cîţu, la Digi 24.

1038 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu spune că Guvernul „lucrează la amendarea OUG 114/2018”. Când va anunţa premierul Ludovic Orban o „soluţie”

Cîţu: Se lucrează la amendarea OUG 114/2018

"La OUG se lucrează şi sper să fie o soluţie anunţată public. Premierul o să anunţe zilele astea", a spus Cîţu.

Sunt veşti bune, a mai precizat Cîţu, care a notat că până la finalul anului va exista o "soluţie" la OUG 114/2018.

Mediul de afaceri a criticat puternic OUG 114, dată de Guvernul Dăncilă cu câteva zile înaintea finalului lui 2018. Ordonanţa conţinea o serie de măsuri şi taxe care au afectat într-o măsură importantă sectoare din economie. Ulterior, aceasta a fost amendată prin OUG 19/2019 după discuţii cu Banca naţională, băncile comerciale, fondurile de pensii private Pilon II şi mediul de afaceri.

Guvernul Orban a anunţat de la votul de investitură dorinţa de a anula anumite taxe şi măsuri din OUG 114 care au rămas în vigoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
oug 114,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici