Florin Cîţu spune că le-a dat „şah mat” social-democraţilor: „Găsiţi o altă ţară care creşte pensiile şi investiţiile”

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, spune că le-a dat „şah mat” social-democraţilor, după ce a majorat pensiile în perioadă de criză economică.

3367 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu spune că le-a dat „şah mat” social-democraţilor: „Găsiţi o altă ţară care creşte pensiile şi investiţiile”

Florin Cîţu a scrie, vineri, pe Facebook, că socialiştii sunt disperaţi: „ţipă, ameninţă, se vaită”, pentru că Guvernul a majorat pensiile în timpul crizei economice.

„Am arătat că deşi suntem în perioada de criza economică am reuşit să facem investiţii record şi să mărim pensiile mai mult decât a făcut-o PSD vreodată. Oricât ar ţipa socialiştii cifrele nu le pot schimba. PNL a crescut punctul de pensie cu 177 de lei şi pensia minimă cu 96 de lei”, scrie Cîţu.

Ministrul lansează şi o provocare „pentru Ciolacu şi gaşca lui”: „Găsiţi o altă ţară care creşte pensiile şi investiţiile şi mai ales arătaţi când a crescut PSD pensiile cu o sumă mai mare”.

Acesta încheie postarea adresându-se social-democraţilor: „V-am dat şah mat”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici