Florin Ciţu spune că nu el va decide viitorul guvern: decizia o va lua Partidul Naţional Liberal

Decizia despre viitorul guvern se va lua în PNL, nu va fi hotărârea preşedintelui PNL, spune Florin Cîţu.

547 afișări
Imaginea articolului Florin Ciţu spune că nu el va decide viitorul guvern: decizia o va lua Partidul Naţional Liberal

Florin Ciţu spune că nu el va decide viitorul guvern: decizia o va lua Partidul Naţional Liberal

După discuţiile avute cu USR şi PSD, Florin Cîţu spune că decizia se va lua în partid.

„Mergem în Partidul Naţional Liberal cu concluzia celor două discuţii, iar decizia o va lua Partidul Naţional Liberal, nu preşedintele PNL. Este o altă schimbare pe care am făcut-o după congresul din septembrie”, afirmă Cîţu.

Preşedintele PNL spunea, după discuţia cu Marcel Ciolacu, că a fost „o primă discuţie bună”. În discuţii a apărut şi varianta unei rotaţii a premierilor, de la PNL şi de la PSD.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici