Florin Cîţu va fi schimbat de la şefia Senatului - surse

Florin Cîţu va fi schimbat, miercuri, de la şefia Senatului, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PNL. Fostul premier a fost schimbat, marţi, şi din funcţia de preşedinte al PNL Sector 3.

427 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu va fi schimbat de la şefia Senatului - surse

Florin Cîţu va fi schimbat de la şefia Senatului - surse

Liderii liberali au decis înlocuirea lui Florin Cîţu de la conducerea Senatului.

„Lui Florin i se va retrage sprijinul politic, pe motiv că a încălcat repetat articolul 25 din Statutul PNL”, au spus pentru MEDIAFAX sursele citate.

Potrivit unui aliniat din art. 25, membrii PNL au obligaţia să nu aibă atitudini ori luări de poziţie care să contravină deciziilor şi hotărârilor organismelor statutare ale partidului.

Cel mai probabil, Alina Gorghiu, vicepreşedinte al Senatului, va prelua interimar şefia acestei camere a Legislativului.

Lui Cîţu i se reproşează declaraţiile critice la adresa guvernului şi a coaliţiei de guvernare.

Florin Cîţu a fost schimbat, marţi, şi din funcţia de lider al PNL Sector 3.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici