Florin Pandele a câştigat un nou mandat la Voluntari cu 67%. Soţia sa, Gabriela Firea: Îi voi cere sfatul

Gabriela Firea, cea care a câştigat alegerile pentru postul de primar al Capitalei, a declarat că îi va cere sfatul soţului ei, Florentin Pandele, care a obţinut, la rândul său, al cincilea mandat la Voluntari, susţinând că pentru ei ca familie "va fi mai dificil", pentru că vor fi ocupaţi.

3633 afișări
Imaginea articolului Florin Pandele a câştigat un nou mandat la Voluntari cu 67%. Soţia sa, Gabriela Firea: Îi voi cere sfatul

Gabriela Firea, după ce Pandele a obţinut un nou mandat la Voluntari: Îi voi cere sfatul. Pentru noi ca familie va fi mai dificil, pentru că vom fi ocupaţi

“A câştigat şi soţul meu şi îl felicit. Pentru noi ca familie va fi mai dificil, pentru că vom fi ocupaţi. Eu şi echipa mea de consilieri generali vom avea o muncă dificilă şi grea, dar în mod sigur încununată de succes”, a declarat Gabriela Firea, cea care a câştigat alegerile locale pentru Primăria Capitalei în urma alegerilor de duminică.

Întrebată dacă îi va cere soţului ei sfaturi, Gabriela Firea a spus că se consideră un om pregătit şi care cunoaşte legislaţia, dar “voi cere sfatul tuturor celor care cred că pot să mă ajute să iau o decizie bună, fie că e vorba de soţul meu sau de primarii de sector ”.

Gabriela Firea a obţinut, potrivit datelor provizorii, 45,5% din voturile valabil exprimate în Bucureşti, fiind urmată de Nicuşor Dan (USB) şi pe locul trei de Cătălin Predoiu, candidatul liberal.

La Voluntari, Florentin Pandele a reuşit să câştige cel de-al cincilea mandat de primar, după ce a candidat ca independent. Potrivit datelor provizorii BEC, Florentin Pandele a obţinut 67% din voturi, adică 10.032, în comparaţie cu al doilea clasat- Robert Frunză, din partea PSD, care a primit 2.029 de voturi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici