Florin Vodiţă a fost numit secretar de stat pentru coordonarea relaţiilor cu OCDE

Premierul Mihai Tudose l-a desemnat pe Florin Vodiţă în funcţia de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, şef al Comitetului interministerial pentru coordonarea relaţiilor României cu Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică.

1034 afișări
Imaginea articolului Florin Vodiţă a fost numit secretar de stat pentru coordonarea relaţiilor cu OCDE

Florin Vodiţă a fost numit secretar de stat pentru coordonarea relaţiilor cu OCDE

Decizia de numire a fost publicată miercuri seara în Monitorul Oficial, concomitent cu decizia de eliberare a lui Vodiţă din postul de consilier de stat în aparatul de lucru propriu al prim-ministrului.

Florin Vodiţă a activat în diplomaţie din anul 1990, ocupând, printre altele, posturile de consul general la Bonn (2002-2007) şi ambasador în Slovacia (2009-2013). În 1997-1998 a fost şeful protocolului în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, iar în 2007-2008 a deţinut funcţia echivalentă din cadrul Guvernului.

De asemenea, Vodiţă a fost secretar de stat în Ministerul Economiei în guvernul Ponta, iar până acum a fost consilier de stat al premierului Tudose.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici