Flutur: La Suceava nu se distribuie afişe cu parlamentarii opoziţiei. Lumea ştie că aceştia chiulesc de la serviciu

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, că în judeţul Suceava nu se distribuie afişe cu parlamentarii opoziţiei care nu merg la Parlament, arătând că lumea ştie că aceştia "chiulesc de la serviciu".

304 afișări
Imaginea articolului Flutur: La Suceava nu se distribuie afişe cu parlamentarii opoziţiei. Lumea ştie că aceştia chiulesc de la serviciu

Flutur: La Suceava nu se distribuie afişe cu parlamentarii opoziţiei. Lumea ştie că aceştia chiulesc de la serviciu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că organizaţia PDL Suceava nu distribuie afişe cu parlamentarii din opoziţie care sunt în grevă.

"Nu trebuie să ai afişe. Lumea ştie că chiulesc de la serviciu", a spus liderul PDL Suceava, care a apreciat însă că "metoda ruşinării e cea mai bună".

El a mai spus că reprezentanţii opoziţiei s-au supărat, şi-au luat jucăriile şi nu au mai venit la muncă.

"Au ales soluţia de a fugi de bătălia politică", a adăugat Flutur.

El a amintit că după ce în 2010 în Parlament au fost votate tăieri de pensii şi de salarii, cei din USL au făcut pancarte cu fotografiile parlamentarilor puterii.

PDL va distribui în colegiile parlamentarilor opoziţiei afişe cu pozele acestor şi mesajele "El este unul dintre chiulangii!", "Ei fac grevă de lux pe banii tăi!", într-o acţiune de "informare corectă a opiniei publice" în legătură cu greva opoziţiei, a anunţat, vineri, secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

Oltean a spus, într-o conferinţă de presă, că PDL a decis să declanşeze o "acţiune de informare corectă a opiniei publice" privind greva parlamentară şi va distribui materiale în teritoriu pentru ca oamenii să afle că aceia pe care i-au votat sunt "chiulangii".

El a prezentat câteva afişe cu imagini ale parlamentarilor PSD şi PNL din Bistriţa-Năsăud - deputatul PSD Emil Radu Moldovan, senatorul PSD Dănuţ Prunea, deputatul PNL Ioan Ţintean. Pe fiecare afiş scrie, pe fundal roşu, cu litere albe: "Parlamentarii PSD+PNL+PC au întrat în grevă de lux!", iar cu litere negre îngroşate: "Nu vor să muncească, dar vor să primească: indemnizaţii, maşini, cazare la hoteluri, sume forfetare şi diurne" şi, cu litere mai mici: "În total, parlamentarii PSD+PNL+PC cheltuiesc din banii statului 1,4 milioane de euro lunar! Atât te costă pe tine, românul de rând, să îi întreţii pe deputaţii şi senatorii care preferă să facă grevă decât să-şi facă treaba în Parlament".

Tot pe fundal roşu scrie apoi "Ei fac grevă de lux!", după care este fotografia parlamentarului, numele său, colegiul în care a fost ales şi mesajul "El este unul dintre chiulangii!".

Afişele format A3 nu au nimic pe verso, dar pe cele mici, pe verso, este o caricatură cu Dan Voiculescu, Victor Ponta şi Crin Antonescu, căţăraţi pe acelaşi fotoliu, având o pancartă cu "Grevă parlamentară", fiind scris mesajul "Greva LOR te costă pe TINE 1,4 milioane de euro pe lună!", cu litere negre şi roşii.

Întrebat dacă în privinţa caricaturilor s-au inspirat de la protestatari, Oltean a spus: "Poporul acesta este plin de inspitaţie", precizând că afişele au fost tipărite pe banii partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici