Flutur: Suntem convinşi că nu vom avea şi alte situaţii ca a lui Oajdea

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, că nu crede că vor mai fi situaţii de parlamentari care să voteze moţiunea de cenzură, menţionând că partidul va rămâne ferm pe poziţii în ipoteza în care ar mai apărea astfel de situaţii.

21 afișări
Imaginea articolului Flutur: Suntem convinşi că nu vom avea şi alte situaţii ca a lui Oajdea

Flutur: Suntem convinşi că nu vom avea şi alte situaţii ca a lui Oajdea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Flutur a precizat că BPN a propus excluderea deputatului Oajdea din partid, cu 22 de voturi "pentru" şi cinci "împotrivă", decizia urmând să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare (CNC), care se va întruni în perioada următoare. El nu a precizat data la care ar urma să aibă loc reuniunea CNC.

Liderul PDL a mai spus că Oajdea a fost invitat la şedinţa BPN, dar acesta nu a putut să vină.

Flutur a menţionat că nu crede că vor mai fi situaţii de parlamentari care să voteze moţiunea de cenzură şi că PDL va rămâme ferm în ipoteza în care ar mai apărea astfel de situaţii.

"Vom fi fermi, suntem convinşi că nu vom avea şi alte situaţii", a spus Flutur, care a evitat să se propunţe în privinţa declaraţiilor făcute de senatorul Georgică Severin, care îşi exprima intenţia de a vota moţiunea de cenzură.

Flutur a arătat că parlamentarii PDL vor vota împotriva moţiunii de cenzură, arătând că nu s-a stabilit dacă aceştia să voteze cu bilele la vedere sau nu.

Întrebat dacă n-ar putea apărea probleme, având în vedere că votul la moţiune este secret, Flutur a spus: "Nu, avem încredere în oameni".

Deputatul Daniel Oajdea a anunţat oficial duminică, după o dezbatere pe care a avut-o cu cetăţenii din colegiul său electoral din Iaşi, că va vota moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici