Fost ministru, înainte de turul doi: Dăncilă nu se califică pentru funcţia de preşedinte, iar Iohannis se descalifică

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a afirmat că Viorica Dăncilă nu se califică în turul al doilea pentru funcţia de preşedinte, iar Klaus Iohannis se descalifică pentru poziţia de şef al statului.

2795 afișări
Imaginea articolului Fost ministru, înainte de turul doi: Dăncilă nu se califică pentru funcţia de preşedinte, iar Iohannis se descalifică

Fost ministru, înainte de turul doi: Dăncilă nu se califică pentru funcţia de preşedinte, iar Iohannis se descalifică

„În ce priveşte turul final al calificărilor pentru funcţia de preşedinte, iată care este opinia mea: Viorica Dăncilă nu se califică pentru funcţia de preşedinte, iar Klaus Iohannis se descalifică din funcţia de preşedinte”, a scris Varujan Vosganian, pe Facebook.

Votul la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale are loc pe 24 noiembrie.

Al doilea tur de scrutin va fi între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Potrivit rezultatelor finale prezentate joi de Biroul Electoral Central (BEC) a obţinut, în primul tur al alegerilor, 37,82%, Viorica Dăncilă - a avut 22,26%, iar Dan Barna - 15,02%.

Votarea în ţară are loc duminică, iar în Diaspora se va desfăşura de pe 22 până pe 24 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici