Fost poliţist trimis în judecată de DIICOT a ajuns preşedinte al PNL Olt

Primarul comunei Cungrea, Liviu Voiculescu, fost inspector principal de poliţie, trimis în judecată alături de alte 20 de persoane într-un dosar instrumentat de DIICOT Craiova, este noul şef al PNL Olt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

649 afișări
Imaginea articolului Fost poliţist trimis în judecată de DIICOT a ajuns preşedinte al PNL Olt

Fost poliţist trimis în judecată de DIICOT a ajuns preşedinte al PNL Olt

Liviu Voiculescu a fost desemnat să conducă interimar organizaţia judeţeană, joi seara, după votul Biroului Politic Judeţean al PNL Olt. El a surclasat-o, la voturi, pe preşedinta PNL Corabia, Ioana Gherghiţă.

Biroul Politic Judeţean al PNL Olt s-a reunit, joi, pentru a desemna conducerea interimară a organizaţiei, după decesul lui Costel Moisescu. Până la urmă, s-a ajuns la vot, Voiculescu adjudecandu-şi şefia partidului cu 24 de voturi, în timp ce Gherghiţă a luat doar 2.

Surse PNL au declarat corespondenntului MEDIAFAX că şefa PNL Corabia a încercat să-şi înduplece colegii să o lase să preia conducerea direct, fără vot, fiind singurul prim-vicepreşedinte ales la ultimele alegeri din filială.

Voiculescu rămâne preşedinte interimar pentru 45 de zile, până la organizarea de alegeri pentru conducerea PNL Olt.

„Mulţumesc colegilor din BPJ pentru încrederea pe care mi-au acordat-o prin nominalizarea mea drept preşedinte interimar al PNL Olt! Voi continua proiectul demarat de domnul preşedinte Moisescu”, a scris Voiculescu, după votul de joi, pe pagina sa de pe un site de socializare.

Actualul primar al comunei Cungrea, fost inspector principal de poliţie, a fost trimis în judecată alături de alte 20 de persoane, printre care se numără colegii săi de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Olt, Laurenţiu Lazăr, zis Tătuţu’, şi Ciprian Gheorghiceanu, mai mulţi angajaţi ai Finanţelor Publice Olt şi oameni de afaceri din Olt şi Dolj. Liviu Voiculescu, zis Mamba, este acuzat, printre altele, de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

Cauză se află pe rolul Tribunalului Dolj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici