Fostul deputat Cristian Boureanu a rămas fără permis, după ce a fost prins băut la volan pe DN 1

Fostul deputat Cristian Boureanu a rămas fără permis de conducere pentru 150 de zile, după ce a fost prins miercuri băut la volan pe DN 1, în judeţul Prahova.

1446 afișări
Imaginea articolului Fostul deputat Cristian Boureanu a rămas fără permis, după ce a fost prins băut la volan pe DN 1

Potrivit IPJ Prahova, miercuri după-amiaza, poliţiştii rutieri au oprit pentru control, pe DN 1, în oraşul Comarnic, un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Bucureşti, care ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltarea de probe biologice de sânge”, a transmis Poliţia Prahova.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.175 de lei şi i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile.

Surse judiciare susţin că este vorba de fostul deputat Cristian Boureanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici