Fostul director al Complexului Energetic Rovinari, ales vicepreşedinte al PSD Gorj

Fostul director general al Complexului Energetic Rovinari, Laurenţiu Ciurel, a fost ales, joi, în conferinţa judeţeană a PSD Gorj, vicepreşedinte al filialei, el înscriindu-se în partid în toamna anului trecut.

172 afișări
Imaginea articolului Fostul director  al Complexului Energetic Rovinari, ales vicepreşedinte al PSD Gorj

Fostul director al Complexului Energetic Rovinari, ales vicepreşedinte al PSD Gorj (Imagine: Puiu Florinel Gureanu/Mediafax Foto)

Ciurel a fost ultimul dintre cei 15 vicepreşedinţi ai PSD Gorj aleşi joi, el ocupând, interimar, funcţia de vicepreşedinte încă de la începutul anului. El fusese numit atunci de către conducerea filialei pe un post vacant. Biroul Executiv al PSD Gorj a aprobat, la acea dată, o derogare pentru Ciurel, dată fiind vechimea în partid, acesta neputând ocupa o asemenea funcţie decât cu o aprobare extra-statutară.

O astfel de aprobare a fost dată la începutul anului şi pentru omul de afaceri Ionică Bebe Viorel, fost membru PDL, ales şi el joi ca vicepreşedinte al PSD Gorj. Pe funcţii similare au mai fost aleşi senatorul Toni Greblă şi deputatul Vasile Popeangă, deputatul Mugurel Surupăceanu refuzând să candideze pentru vreo funcţie de conducere în organizaţie.

Primarul municipiului Motru, Dorin Hanu, fost membru PRM până în anul 2008, a fost ales, de asemenea, joi, vicepreşedinte al PSD Gorj, pe primul loc, el având 131 de voturi.

Alegerile din cadrul PSD Gorj au fost coordonate joi de către preşedintele partidului, Victor Ponta, în fruntea filialei fiind reales Florin Cârciumaru, primar al municipiului Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici