Fostul ministru al Economiei Lucian Bode candidează pentru un nou mandat de deputat din partea PDL

Preşedintele PDL Sălaj, Lucian Bode, fost ministru al Economiei, va candida pentru un nou mandat de deputat într-un colegiu din judeţ, pe lista propunerilor filialei democrat-liberale pentru alegerile parlamentare regăsindu-se un fost subprefect, un fermier, dar şi un silvicultor.

319 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru al Economiei Lucian Bode candidează pentru un nou mandat de deputat din partea PDL

Fostul ministru al Economiei Lucian Bode candidează pentru un nou mandat de deputat din partea PDL (Imagine: Victor Ciupiliga/Mediafax Foto)

Preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că filiala şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare, iar el va candida pentru un nou mandat în Colegiul nr. 1 Şimleu Silvaniei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tot pentru mandate de deputaţi vor candida Florin Astaloş - în Colegiul nr. 2 Cehu Silvaniei, Romeo Benc - în Colegiul nr. 3 Jibou, Cladiu Bârsan - în Colegiul nr. 4 Zalău. Pentru Senat, va candida Dumitru Blaga - în Colegiul nr. 1 Şimleu-Cehu, în timp ce pentru Colegiul nr. 2 Jibou-Zalău, s-a negociat cu PNŢCD, iar aceştia vor desemna în curând candidatul.

PDL Sălaj speră să obţină cel puţin două mandate de parlamentar.

Lucian Bode a spus că echipa de candidaţi propusă de PDL Sălaj este una tânără, cu o medie de vârstă mai mică de 40 de ani, "dar formată din oameni cu experienţă".

Cu excepţia lui Lucian Bode, fost ministru al Economiei în Guvernul Ungureanu, echipa de candidaţi este nouă.

Dintre ceilalţi candidaţi mai cunoscut este Claudiu Bârsan, care a fost subprefect al Sălajului în perioada 2008-2009, iar apoi, până în iulie 2012 a fost preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate. În prezent, Bârsan lucrează în mediul privat, ca şi consilier juridic. În vârstă de 36 de ani, Claudiu Bârsan este căsătorit şi are trei copii.

Cel mai tânăr candidat este Florin Astaloş. În vârstă de 35 de ani, acesta este fermier şi consilier local în comuna Măerişte. Romeo Benc, în vârstă de 47 de ani, este silvicultor şi este angajat al Direcţiei Silvice Sălaj, iar Dumitru Blaga, în vârstă de 44 de ani, este om de afaceri la Şimleu Silvaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici