Fostul ministru al Turismului Akos Birtalan a încetat din viaţă

Fostul ministru al Turismului Akos Birtalan, fost deputat de Covasna, care a suferit un accident vascular cerebral în urmă cu zece ani, a încetat din viaţă, miercuri, la vârsta de 49 de ani.

1399 afișări

Preşedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, a declarat corespondentului MEDIAFAX că a aflat "cu profundă întristare" despre faptul că fostul deputat UDMR de Covasna a încetat din viaţă.

Tamas Sandor a menţionat că Birtalan Akos, ca fost deputat al UDMR, a desfăşurat o activitate parlamentară apreciabilă şi că a fost "un foarte bun profesionist".

"Vreau să-mi exprim profundul regret şi să transmit sincere condoleanţe familiei pentru pierderea suferită", a spus Tamas.

Akos Birtalan a fost ministru al Turismului în perioada 1996 - 1998, în Cabinetul condus de Victor Ciorbea, iar în legislatura 2000 - 2004 a fost deputat.

La începutul anilor 2000, Akos Birtalan a suferit un accident vascular cerebral.

El locuia în Sfântu Gheorghe, era căsătorit şi avea doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici