Fostul ministru delegat al Fondurilor Europene, Mihaela Virginia Toader, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Premierul Mihai Tudose a numit-o, marţi, pe Mihaela Virginia Toader, fost ministru delegat al Fondurilor Europene, în Cabinetul Grindeanu, în funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

603 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru delegat al Fondurilor Europene, Mihaela Virginia Toader, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Fostul ministru delegat al Fondurilor Europene, Mihaela Virginia Toader, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

“Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Mihaela Virginia Toader se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltăriii Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene”, potrivit deciziei premierului Mihai Tudose, publicată în Monitorul Oficial.

Mihaela-Virginia Toader a fost ministru delegat al Fondurilor Europene în Guvernul Sorin Grindeanu.

Mihaela Toader a fost director de politici publice în secretariatul general al Guvernului în perioada 2008-2013, iar în 2013, în timpul mandatului lui Eugen Teodorovici, a fost numită director al Direcţiei Generale de Analiză, Programare şi Evaluare.

Toader absolvit cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii "Nicolae Titulescu" în 2002 şi în 2005 a absolvit Masterul "Spaţiul Public European", din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici