Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, a fost învestit subprefect al Capitalei

Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, a fost învestit, miercuri, subprefect al Capitalei, în locul Cristinei Coruţ, care a fost numită secretar general al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), informează Prefectura Municipiului Bucureşti.

532 afișări
Imaginea articolului Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, a fost învestit subprefect al Capitalei

Liviu Andrei (Imagine: impactingorj.com)

Potrivit sursei citate, începând cu 24 august, Liviu Andrei exercită, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia publică de subprefect al municipiului Bucureşti.

Ceremonia de învestire în funcţie a avut loc în prezenţa lui Mihai-Viorel Fifor, secretar de stat la Ministerul Administraţiei şi Internelor, şi a prefectului Georgeta Gavrilă.

Liviu Andrei, singurul prefect din ţară care nu a fost schimbat după instalarea noului cabinet condus de Victor Ponta, a fost retras în final de la conducerea Prefecturii Gorj şi înlocuit cu Ion Claudiu Teodorescu, prin hotărâre aprobată de Executiv.

Noul subprefect al Capitalei a fost prim-vicepreşedinte al PDL Gorj, iar din 2009 s-a autosuspendat din partid, după ce a devenit subprefect şi, apoi, prefect al judeţului. El este finul primarului reales al oraşului Rovinari, Dorin Filip, fost prim-vicepreşedinte al PDL Gorj până la începutul campaniei electorale, când a părăsit partidul şi s-a înscris la PNL.

Liviu Andrei a absolvit Academia de Educaţie Fizică şi Sport, având şi studii de pedagogie şi management educaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici