Fostul premier Victor Ponta: Am votat pentru pentru noi, mocirla - GALERIE FOTO

Fostul premier Victor Ponta şi-a exprimat opţiunea electorală declarând că este prima dată când a votat cu cine voia la Târgu-Jiu şi că a votat "pentru noi, mocirla", transmite corespondentul MEDIAFAX.

329 afișări
Imaginea articolului Fostul premier Victor Ponta: Am votat pentru pentru noi, mocirla - GALERIE FOTO

Fostul premier Victor Ponta: Am votat pentru pentru noi, mocirla - GALERIE FOTO

Victor Ponta a votat la secţia amenajată la Şcoala Gimnazială Nr. 7 din cartierul Vădeni.

”Eu am votat foarte hotărât pentru români, pentru noi, mocirla, cum ne numesc ăştia care vor să ne conducă, stăpânii noştri. Eu mă bucur că fac parte dintre români, din cei pe care îi numesc ei <mocirlă> şi cred că astăzi avem o şansă extraordinară să începem să ne luăm ţara de la stăpâni înapoi, nu o să fie uşor, nu o să se întâmple doar într-o zi, dar am încredere în români. E prima dată când am votat cu cine voiam eu la Târgu-Jiu”, a spus Ponta.

Ponta a fost abordat de Laurian Stănchescu, candidat pe primul loc pe lista Alianţei Noastre România Gorj la Camera Deputaţilor, care l-a întrebat despre repatrierea osemintelor lui Constantin Brâncuşi. "Haideţi să-l aducem, şi eu mă lupt alături de dumneavoastră. Problema e că ne luptăm cu statul francez. Dar nu vreţi deocamdată să aducem pe cei vii (...)?", a răspuns Ponta.

În judeţul Gorj sunt aşteptate la cele 332 de secţii amenajate circa 300.000 de persoane.

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici