Fostul preşedinte Traian Băsescu a primit urări virtuale la aniversarea a 66 de ani. Ce i-a transmis fiica cea mică, Elena

Fostul preşedinte Traian Băsescu a primit, sâmbătă, cu ocazia împlinirii vârstei de 66 de ani, urări din partea unor apropiaţi care au ţinut să-i transmită gânduri bune prin intermediul reţelelor de socializare, printre aceştia numărându-se fiica sa cea mică, Elena, dar şi mai mulţi membri PMP.

1133 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte Traian Băsescu a primit urări virtuale la aniversarea a 66 de ani. Ce i-a transmis fiica cea mică, Elena

Fostul preşedinte Traian Băsescu a primit urări virtuale la aniversarea a 66 de ani. Ce i-a transmis fiica cea mică, Elena

”De ziua ta, îţi dorim multă sănătate! La mulţi ani, tati!”, a scris pe Facebook fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena.

Ea a postat şi o fotografie în care apar, alături de Traian şi Maria Băsescu, cei doi copii ai săi, Sofia şi Traian Jr, toţi cei patru stând pe treptele unei vile, iar fostul preşedite fiind surprins în timp ce tăia dintr-un măr.

Tot pe Facebook, Traian Băsescu a primit urări şi din partea unor membri PMP, printre care Magda Bistriceanu, Robert Turcescu şi Constantin Codreanu.

”Traian Băsescu face, astăzi, 66 de ani! La mulţi ani singurului Preşedinte al României care a vorbit şi vorbeşte despre ReUnire ca Proiect de Ţară”, a scris deputatul Constantin Codreanu.

Traian Băsescu s-a născut în data de 4 noiembrie 1951, în localitatea Basarabi, actualul oraş Murfatlar din judeţul Constanţa.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici