FOTO | Proteste în Parlament la validarea miniştrilor. USR a dat cartonaşe roşii

Ministrul propus pentru Sănătate, Florian Bodog, a fost validat joi de către Comisiile parlamentare de specialitate, după o audiere de 30 de minute în care parlamentarii USR au protestat permanent. Aceştia i-au arătat ministrului cartonaşe roşii pentru activitatea din mandatul trecut.

213 afișări
Imaginea articolului FOTO | Proteste în Parlament la validarea miniştrilor. USR a dat cartonaşe roşii

GALERIE FOTO | Proteste în Parlament la validarea miniştrilor USR

Deputaţii USR Emanuel Ungureanu şi Tudor Pop au protestat pe toată perioada audierilor, cei doi afişând pancarte pe care scria „30 de minute pentru audierea unui ministru care s-a declarat incompetent” sau „România e pe primul loc în Europa la mortalitate infantilă”. La final, la momentul votului, cei doi au ridicat în mână câte un cartonaş roşu.

„Este absolut incredibil, aveţi imagini de acum câteva zile în care domnul Bodog punea bilele prin care recunoştea incompetenţa sa. Nu numai el recunoştea la moţiune că e incompetent, ci şi partidul care l-a pus în funcţia de ministru. Trăim într-un film horor. La 6 luni după ce un ministru declarat incompetent de propriul partid cu cifre, cu evaluarea lui Vâlcov, îl vedem repus ministru astăzi. Între timp nu s-a început niciun spatal în România”, a spus, după audiere, Emanuel Ungureanu, vicepreşedinte din partea USR al Comisiei de sănătate.

După 30 de minute de audieri, Bodog a fost avizat favorabil în funcţia de ministru al Sănătăţii, cu majoritate de voturi, fiind contabilizate 7 voturi „împotrivă” şi o abţinere.

Iată şi alte imagini cu protestele de astăzi din Parlament

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici