Frunzăverde: Băsescu a redevenit arogant din cauza USL. Trebuie începute demersurile de suspendare

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde, a declarat, pentru MEDIAFAX, că ieşirea publică a şefului statului arată că acesta a "redevenit arogant", iar acest lucru i-a fost permis de USL, motiv pentru care trebuie începute demersurile unei nou suspendări din funcţia a lui Traian Băsescu.

767 afișări
Imaginea articolului Frunzăverde: Băsescu a redevenit arogant din cauza USL. Trebuie începute demersurile de suspendare

Frunzăverde: Băsescu a redevenit arogant din cauza USL. Trebuie începute demersurile de suspendare (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Frunzăverde a fost întrebat cum apreciază declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu în ceea ce priveşte gestionarea portofoliului Transporturilor.

"În legătură cu, în general, starea transporturilor din România şi a companiei CFR Marfă nu cred că Traian Băsescu trebuie să facă aprecieri. El, fie singur, fie prin interpuşi, a gestionat în jur de 10 ani acest domeniu. În urma acestei gestiuni, transporturile reprezintă astăzi cel mai rămas în urmă domeniu din România. Consider însă că în primul rând trebuie spus altceva în legătură cu afirmaţiile lui Băsescu. Traian Băsescu a redevenit arogant. Dă din nou sfaturi, după ce a condus aproape 9 ani dezastruos România", a susţinut Frunzăverde.

El a menţionat că Băsescu "a redevenit arogant însă din cauza USL, care i-a permis, contrar votului a 7,4 milioane de români, peste 87 % din cei prezenţi la vot, să rămână preşedintele României".

"Cred că USL, evident pe cale parlamentară, chiar şi într-o sesiune specială, trebuie să înceapă demersul suspendăriii lui Traian Băsescu. Motive sunt suficiente, nu se poate coabita cu Traian Băsescu şi România nu-şi poate permite să plătească în continuare costurile comportamentului lui Traian Băsescu", a mai afirmat Frunzăverde, precizând că discuţia în PNL pe acest subiect ar putea avea loc în a doua jumătate a lunii august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici