Funar: Realegerea lui Băsescu va duce la instaurarea unei dictaturi mai severe decât a lui Ceauşescu

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, consideră că realegerea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte al României va duce la "instaurarea unei dictaturi mai severe decât cea a lui Ceauşescu" şi la continuarea crizei politice din ţară.

31 afișări
Imaginea articolului Funar: Realegerea lui Băsescu va duce la instaurarea unei dictaturi mai severe decât a lui Ceauşescu

Funar: Realegerea lui Băsescu va duce la instaurarea unei dictaturi mai severe decât a lui Ceauşescu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Gheorghe Funar a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că "România muribundă va fi înmormântată în mandatul lui Traian Băsescu, iar acesta va fi groparul României".

"În ipoteza în care această piesă de teatru electoral absurd se finalizează cu realegerea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte al României, se va instaura o dictatură mult mai severă decât a fost în timpul lui Nicolae Ceauşescu, iar România muribundă va fi înmormântată în mandatul lui. Va fi groparul României", a afirmat Funar.

Potrivit acestuia, dacă Traian Băsescu va câştiga un al doilea mandat, criza politică va continua, "nu se va putea forma un Guvern de către majoritatea formată şi va fi un blocaj în continuare".

"Cine suferă? Poporul român. Soluţia va fi organizarea de alegeri anticipate", a afirmat liderul PRM.

Gheorghe Funar a susţinut că nici în cazul în care Mircea Geoană (PSD) va câştiga alegerile prezidenţiale situaţia nu va fi schimbată în bine pentru că "cei care au emanat din FSN nu au soluţii de 20 de ani".

"În ipoteza în care va ieşi Geoană preşedinte, tot nu ar reuşi să salveze ţara pentru că nu au avut şi nu au soluţii. Ei sunt vinovaţi, cei care au emanat din FSN, de dezastrul ţării. Nu au avut soluţii 20 de ani, când au avut la dispoziţie bani şi resurse şi nu au fost în stare să gospodărească ţara", a afirmat Gheorghe Funar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici