Gabriel Oprea ar putea primi Internele în Cabinetul Negoiţă

Parlamentarul independent Gabriel Oprea ar putea să primească portofoliul Administraţiei şi Internelor în Cabinetul condus de Liviu negoiţă, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale.

21 afișări
Imaginea articolului Gabriel Oprea ar putea primi Internele în Cabinetul Negoiţă

Gabriel Oprea ar putea primi Internele în Cabinetul Negoiţă (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, lista miniştrilor Cabinetului Negoiţă se aseamănă foarte mult cu aceea pe care a prezentat-o Parlamentului Lucian Croitoru, numărul de portofolii fiind de 14, aşa cum este prevăzut în Programul de guvernare pe care Liviu Negoiţă şi l-a însuşit.

Deputatul independent Gabriel Oprea ar putea să primească, în această listă a Guvernului condus de Liviu Negoiţă, portofoliul Administraţiei şi Internelor, ţinându-se cont de experienţa acestuia în acest domeniu, au precizat aceleaşi surse.

De altfel, Gabriel Oprea a mai deţinut funcţia de ministru de Interne în mandatul lui Emil Boc, în perioada 22 decembrie 2008 - 12 ianuarie 2009, în urma retragerii sprijinului politic de câtre PSD acesta dându-şi demisia din funcţie. PSD i-a retras sprijinul politic întrucât nu s-a consultat cu partidul la numirea secretarilor de stat, inclusiv la a lui Virgil Ardelean la DGIPI. Ulterior, Oprea a demisionat din PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici