Gabriel Oprea: În cazul în care Victor Ponta câştiga alegerile, mi-a propus să preiau SRI

Fostul vicepremier, Gabriel Oprea, a declarat că, în cazul în care Victor Ponta ar fi câştigat alegerile prezidenţiale în 2014, acesta i-a propus să devină director al Serviciului Român de Informaţii, iar fostul şef al SRI, George Maior, ar fi fost premier.

547 afișări
Imaginea articolului Gabriel Oprea: În cazul în care Victor Ponta câştiga alegerile, mi-a propus să preiau SRI

Gabriel Oprea: În cazul în care Victor Ponta câştiga alegerile, mi-a propus să preiau SRI

"O să fiu sincer. Da. În orice echipă se creează şi obiective. În cazul în care Victor Ponta câştiga alegerile, mi-a propus să preiau SRI. Am lucrat în domeniul securităţii naţionale şi am ajutat mult oamenii ăştia, mult de tot militarii din MApN, poliţişti, jandarmi, pompieri, dar cei din servicii speciale. De aceea şi oamenii aceştia ţin la noi, pentru că am făcut ceva pentru ei. Mi-a propus şi probabil acest lucru mi-ar fi schimbat şi destinul. Probabil. Repet. Sunt un om de cuvânt", a afirmat Gabriel Oprea, vineri seară la Realitatea Tv.

La alegerile prezidenţiale din 2014 au candidat Victor Ponta şi Klaus Iohannis. În spaţiul public a fost vehiculat scenariul în care, dacă Victor Ponta ar fi fost ales preşedinte, atunci fostul şef al SRI, George Maior, ar fi fost numit premier.

În prezent, George Maior este ambasadorul României la Washington.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici