Gabriel Vlase urmează să fie audiat în Comisia specială de control al SIE

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului urmează să stabilească, în şedinţa de marţi, de la ora 13.30, calendarul audierii în Comisia pentru controlul activităţii SIE şi validării de către plenul reunit al Parlamentului a deputatul PSD, Gabriel Vlase, la şefia SIE.

310 afișări
Imaginea articolului Gabriel Vlase urmează să fie audiat în Comisia specială de control al SIE

Gabriel Vlase urmează să fie audiat în Comisia specială de control al SIE

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, întrebat fiind dacă îl susţine pe Gabriel Vlase la şefia Serviciului de Informaţii Externe (SIE), că speră ca acesta să treacă de audierile din comisia parlamentară.

"Trebuie să intre în audieri. Sper să treacă de comisie", a spus, luni, Liviu Dragnea, la Parlament.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis pe 14 iunie, o scrisoare preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a lui Petru-Gabriel Vlase.

Petru-Gabriel Vlase este vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind analizarea şi actualizarea cadrului normativ cu incidenţă în domeniul securităţii naţionale.

Vlase este absolvent al Colegiului Naţional de Apărare, Universitatea Naţională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Naţională, Academia Naţională de Informaţii şi doctor în ştiinţe militare şi informaţii, Academia Naţională de Informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici