Gabriela Firea: A căzut cel mai duşmănos guvern faţă de români. Zero soluţii

Gabriela Firea a scris, miercuri, pe Facebook, că Guvernul condus de Ludovic Orban a fost cel mai „duşmănos” guvern pentru români. Primarul general a amintit şi de ordonanţele date de Executiv.

922 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: A căzut cel mai duşmănos guvern faţă de români. Zero soluţii

Gabriela Firea: A căzut cel mai duşmănos guvern faţă de români. Zero soluţii

„A căzut cel mai duşmănos guvern faţă de români! Zero soluţii pentru angajaţi, copii, pensionari. Austeritate pe toate planurile! Discriminarea mediului de afaceri, prin decontarea unor sume mari reprezentând TVA, fără verificări, pentru clienţii politici. Privatizarea sistemului de sănătate. Atac grav la serviciul de urgenţe medicale, după cum a explicat şi doctorul Arafat”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Primarul general a amintit şi de ordonanţele date de Guvernul Orban.

„Număr record de ordonanţe de urgenţă pentru camarila politică. Angajarea unor oameni fără nicio experienţă profesională în posturi-cheie. Trei luni de coşmar pentru România!”, a mai scris Firea pe Facebook.

Guvernul Ludovic Orban a fost demis, miercuri, moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi UDMR fiind votată de 261 de parlamentari, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici