Gabriela Firea, atac dur la adresa guvernanţilor: mint, se ameninţă între ei, falsifică documente publice

  • Senatorul Gabriela Firea îi atacă pe guvernanţi despre care spune că au doar interese proprii.
  • Mint, se ameninţă între ei şi falsifică documente publice, susţine parlamentarul PSD.
338 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, atac dur la adresa guvernanţilor: mint, se ameninţă între ei, falsifică documente publice

Sursa foto: Mediafaxfoto

Mesajul Gabrielei Firea a fost postat pe pagina de Facebook.

„Este deplorabil cum ”partenerii” acestei coaliţii nocive de guvernare sunt capabili să recurgă la orice mijloace – de la minciună şi manipulare până la falsuri oribile şi uz de fals -, pentru interesul LOR politic. Nu doar că i-au minţit pe români şi au măsluit datele pandemiei, dar acum au ajuns să se mintă şi să se ameninţe unii pe alţii, în interiorul guvernării şi să falsifice documente publice”, a scris reprezentantul PSD pe reţeaua de socializare..

Gabriela Firea mai susţine că din cauza guvernanţilor economia României şi viaţa românilor se degradează.

„România continuă să se degradeze grav, nu doar economic, medical şi social ci şi instituţional-moral în guvernarea actualei coaliţii PNL-USRPLUS-UDMR. Milioane de oameni suferă, o duc din ce în ce mai rău, în timp ce şmecherii puterii se bat pe ciolan, disperaţi să-şi umfle buzunarele”, a precizat Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici