Gabriela Firea candidează pentru un nou post de vicepreşedinte: Femeile au adus plusvaloare în PSD

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat că va candida pentru un nou post de vicepreşedinte, sperând că în următorul Birou Permanent Naţional al PSD vor fi reprezentate cât mai multe femei, având în vedere că acestea au adus "plusvaloare" în partid.

291 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea candidează pentru un nou post de vicepreşedinte: Femeile au adus plusvaloare în PSD

Gabriela Firea candidează pentru un nou post de vicepreşedinte: Femeile au adus plusvaloare în PSD

"Voi candida la un post de vicepreşedinte, atât eu, cât şi alte colege ale mele. Sperăm să avem un loc şi noi, doamnele, în următorul BPN. Nu doar un loc, poate chiar mai multe. Cele care am fost până acum cred că am adus plusvaloare în Biroul Permanent Naţional, nu cred că ne-am făcut colegii de râs", a declarat Firea, duminică, la sediul PSD, unde a venit să voteze pentru noul lider al formaţiunii.

Cu privire la scrutinul intern din partid, vicepreşedintele PSD a spus că este o bună ocazie pentru ca filialele să-şi testeze capacitatea organizatorică în vederea următoarelor alegeri naţionale. "Este un bun prilej pentru fiecare organizaţie judeţeană de a-şi dinamiza activitatea. (...) Cred că este un bun prilej ca toţi să ne pregătim pentru alegerile locale. Este şi un test", a spus Firea.

Potrivit unor surse social-democrate, viitorul BPN al PSD va avea un minimum de patru femei în funcţii de conducere, ca vicepreşedinţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici