Gabriela Firea, despre scandalul PNL-USR PLUS: Hienele se sfâşie între ele

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea spune că după ce au minţit românii pentru a ajunge la putere, unii au şi furat, în mai puţin de un an guvernanţii şi-au dat „arama pe faţă”.

306 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, despre scandalul PNL-USR PLUS: Hienele se sfâşie între ele

Gabriela Firea, despre scandalul PNL-USR PLUS: Hienele se sfâşie între ele

„Hienele se sfâşie între ele! Au minţit românii pentru a ajunge la putere, unii au şi furat, au promis soluţii miraculoase pentru toate problemele ţării şi oraselor - inclusiv în Capitală -, şi, în mai puţin de un an, şi-au dat arama pe faţă! E totul pentru ei, pentru parvenirea lor! Nu e nimic pentru oameni!”, a scris miercuri seara pe Facebook Gabriela Firea.

Ea îi atacă pe cei de la USR PLUS, despre care spune că puteau să „îşi spele obrazul” dacă ameninţau cu ieşirea de la guvernare când nu au fost majorate alocaţiile.

„Dacă cei de la USR - PLUS ameninţau cu ieşirea de la guvernare când nu s-au majorat alocaţiile copiilor potrivit legii şi a pensiilor sau îi cereau demisia din funcţia de primar general lui Nicuşor Dan, când a oprit plăţile de supravieţuire pentru persoanele cu dizabilităţi, gravide etc şi când a blocat toate şantierele de dezvoltare din Bucureşti, poate îşi mai spălau obrazul de <noua speranţă în politică>. Dar aşa, pe ciolan, urâtă este şi se vede <lupta de idei>”, a mai scris Firea pe Facebook.

USR PLUS va cere joi demisia lui Florin Cîţu şi ca PNL să vină cu o nouă propunere de premier, a declarat miercuri seara deputatul USR PLUS Ionuţ Moşteanu, la Digi24.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a trimis la Cotroceni cererea de revocare a ministrului Justiţiei, Stelian Ion, susţinând că acesta se opune reformelor.

Revocarea ministrului Justiţiei s-a suprapus tensiunilor apărute între USR PLUS şi premier, legate de aprobarea programului „Anghel Saligny”, în valoare de 50 de miliarde de lei. Reprezentanţii USRPLUS au spus că pentru acest program este nevoie de un acord în Coaliţie şi au transmis că nu vor participa la şedinţa de Guvern convocată miercuri seara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici