Gabriela Firea, prima reacţie după condamnarea lui Liviu Dragnea: Regret situaţia prin care trece/ Important e să nu ne sfâşiem între noi pentru putere

Gabriela Firea a scris pe Facebook, după ce Liviu Dragnea a fost încarcerat la Rahova, că regretă situaţia prin care trece liderul PSD, mai ales pentru că are efecte negative atât asupra partidului, cât şi asupra societăţii. Primarul a mai spus că e important să „nu ne sfâşiem pentru putere”.

4299 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, prima reacţie după condamnarea lui Liviu Dragnea: Regret situaţia prin care trece/ Important e să nu ne sfâşiem între noi pentru putere

Gabriela Firea, prima reacţie după condamnarea lui Liviu Dragnea: Regret situaţia prin care trece/ Important e să nu ne sfâşiem între noi pentru putere

„Ne aflăm într-un moment de răscruce şi avem de luat, sub presiunea evenimentelor recente, decizii importante, hotărâtoare pentru evoluţia noastră ca partid, dar şi ca doctrină politică. Decizii care se vor răsfrânge şi asupra ţării, implicit. Trebuie să înţelegem foarte clar că este nevoie nu doar de o schimbare de persoane, ci si a modului de a face politica. Schimbare cerută nu numai de falimentul dovedit al felului în care a fost coordonat partidul în ultima perioadă, ci şi de transformările majore care au avut loc în societate. Oamenii au aşteptări din ce în ce mai mari, îndreptăţite, au la dispoziţie instrumente prin care să comunice eficient”, a scris primarul general Gabriela Firea, pe Facebook.

Potrivit primarului, situaţia prin care trece Dragnra are efecte asupra PSD.

„Uman, regret situaţia grea prin care trece acum dl. Dragnea. Îmi pare rău şi că această situaţie s-a răsfrânt în mod negativ asupra Partidului Social Democrat şi a societăţii româneşti în general. PSD a avut multi simpatizanţi şi votanţi. PSD avut mulţi oameni politici responsabili care au dus Romania in UE şi NATO. Cred că trebuie să ne întoarcem la oameni, tineri şi seniori, să-i ascultăm mai mult. Şi sigur se vor reîntoarce şi ei la noi. Important este să nu ne sfâşiem între noi, pentru putere. Solidaritatea şi învăţarea lecţiei să ne fie cuvintele de ordine”, a mai scris Firea.

Maşina în care se află Liviu Dragnea, însoţit de doi poliţişti, a ajuns, la ora transmiterii ştirii, la Penitenciarul Rahova. Preşedintele PSD a fost huiduit de câteva zeci de protestatari, care l-au aşteptat la Penitenciarul Rahova, aceştia scandând „La puşcărie” şi ”Uite cum se închide uşa!”.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici