Gabriela Firea, reacţie de orgoliu faţă de plecarea lui Robert Negoiţă de la PSD: Fugiţi de oamenii linguşitori care vă trădează

Deşi au încercat o despărţire politică cât mai amiabilă, în cele din urmă, Robert Negoiţă a recunoscut cu jumătate de gură că şi Gabriela Firea este responsabilă pentru problemele nerezolvate ale Capitalei.

1554 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, reacţie de orgoliu faţă de plecarea lui Robert Negoiţă de la PSD: Fugiţi de oamenii linguşitori care vă trădează

Gabriela Firea, reacţie de orgoliu după plecarea lui Robert Negoiţă de sub sigla PSD: Fugiţi de oamenii linguşitori care vă trădează

Robert Negoiţă a expediat luni un mesaj scurt de despărţire de PSD, în care a menţionat că nu va mai candida din partea acestui partid la viitoarele alegeri locale, care vor avea loc curând, peste trei luni.

Separarea de PSD nu putea avea loc însă fără o reglare a relaţiei cu Gabriela Firea, primarul PSD al Capitalei, pe care Robert Negoiţă a încercat să o evite în mesaj, dar în faţa moderatorului de la Digi24, nu a putut să o mai ocolească.

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă a fost întrebat ce părere are despre Bucureşti. ”Marile probleme ale Bucureştiului sunt traficul şi mediul. Cineva trebuie să răspundă: de ce trebuie să stăm în trafic şi să ne sufocăm în fum? Să ni se răspundă la întrebările astea şi să ni se spună ce s-a făcut în ultimii ani”, a răspuns Negoiţă.  ”Aşadar şi la doamna Firea vă referiţi, da?”, a întrebat Cosmin Prelipceanu, iar Negoiţă a răspuns cu jumătate de gură: ”Da. Nimeni nu e exclus!”

Cum amândoi s-au ferit să pronunţe numele celuilalt, Gabriela Firea a scris pe Facebook un mesaj fără să spună la cine face trimitere, doar a lăsat să planeze suspiciunea. 

„Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambiţii, trufii, egoisme supranumite “principii”.

Cei care sunt obişnuiţi să-şi vândă şi familia, şi prietenii sunt mierosi când au nevoie de ţine şi cruzi când nu le mai serveşti noului interes.

Lupii singuratici, semi-zeii, trufaşii pur-sânge sunt cei mai periculoşi indivizi.

Feriţi-vă! Feriţi-vă! Fugiţi de oamenii linguşitori care vă trădează, zâmbind de satisfacţie.

Ce nu ştiu aceşti înşi este că, strecurându-se în viaţă prin trădări, nu-şi vor putea cumpără cu niciun regat titlu de nobleţe!

Cea mai josnică ticalosie a omului este trădarea, zicea un înţelept! Să-i credem pe înţelepţi....

Gânduri la final de zi... Ajunge zilei grijă ei...

Noapte bună!🙏🤗”, a scris Gabriela Firea.

Robert Negoiţă şi Gabriela Firea au făcut echipă la PSD Bucureşti şi s-au susţinut în perioada opoziţiei faţă de Liviu Dragnea, finalizată cu suspendarea lui Robert Negoiţă şi demisia din funcţia de conducere de la Bucureşti a Gabrielei Firea. Cei doi au şi o relaţie de familie, primarii Gabriela Firea şi Florentin Pandele fiind naşii de botez ai unuia dintre băieţii lui Robert Negoiţă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici