Gândul: Antonescu va ameninţa cu demisia dacă PNL intră la guvernare alături de PDL

Liderul PNL, Crin Antonescu, va ameninţa, miercuri, că va pleca de la conducerea partidului dacă liderii locali ai PNL acceptă oferta lui Traian Băsescu de a intra la guvernare alături de PDL, scrie cotidianul "Gândul", în ediţia de miercuri, citând surse liberale.

19 afișări
Imaginea articolului Gândul: Antonescu va ameninţa cu demisia dacă PNL intră la guvernare alături de PDL

Gândul: Antonescu va ameninţa cu demisia dacă PNL intră la guvernare alături de PDL (Imagine: Mediafax Foto)

Surse din partid au declarat, marţi, pentru "Gândul" că nu este vorba despre o simplă ameninţare cu demisia şi că Antonescu va face acest lucru dacă preşedinţii de filiale, care se vor reuni în cursul acestei zile în Comitetul Executiv Naţional, trec de partea lui Călin Popescu Tăriceanu şi acceptă oferta lui Traian Băsescu de a guverna alături de democrat-liberali.

Pe de altă parte, conform cotidianului citat, Tăriceanu a încercat, marţi, pe parcursul întregii zile, să adune susţinere pentru intrarea la guvernare.

Luni, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu le-a comunicat colegilor din PNL că a fost sunat de Traian Băsescu şi că au avut o discuţie. Liderul PNL Crin Antonescu i-ar fi spus lui Călin Popescu Tăriceanu, când acesta i-a anunţat pe liberali că a fost sunat de Traian Băsescu şi a propus o guvernare comună cu PDL, că el este preşedintele şi ia decizii împreună cu BPC, adăugând că, dacă vrea guvernare cu PDL, e liber să plece la PDL, au declarat, luni seară, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici