Video Gândurile lui Cristoiu. Top 5 politicieni ai săptămânii: Ce aranjamente a făcut Rareş Bogdan pentru a infirma cearta cu preşedintele Iohannis

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a pus la cale ultima întâlnire a liderilor PNL cu Klaus Iohannis de la Vila Lac 3 pentru a arăta că este încă în graţiile şefului statului. Şi Rareş Bogdan, şi Iohannis ocupă două din cele 5 locuri ale topului politicienilor, realizat de Ion Cristoiu.

4249 afișări

Top 5 politicienii săptămânii

Locul 5 – Dacian Cioloş, europarlamentar USR-PLUS

„Pe locul cinci este domnul Dacian Cioloş. Pentru că are de ales între cariera europeană, este o carieră destul de importantă, de exemplu la candidata Ursula a dus negocieri cu diferite grupuri, să ştiţi că e interesant că grupul Europa reînnoită a vorbit domnul Dacian Cioloş, a vorbit în calitate de lider de grup la nivel european. E foarte important nu a vorbit în România. Adică doamna respectivă a vorbit cu fiecare şef de grup şi atunci şi a vorbit şi cu şeful de grup care întâmplător era Dacian Cioloş, probabil mai mult ca sigur el va alege în tandemul cu Dan Barna să fie Dan Barna candidat şi el premier.(...) dacă câştigă Dan Barna nu înseamnă că se schimbă guvernul. Ei au gândit un lucru interesant, au gândit până în 2020, adică ei gândesc cei doi pe termen până în 2020, în sensul următor adică mă votaţi pe mine Dan Barna acum şi după asta sigur că eu dacă ajung preşedinte o să înlesnesc parvenirea la putere. Păi altfel USR-ul nu are nimic majoritate în Parlament. Cum să facă ei guvern?”, a susţinut Ion Cristoiu.

Locul 4 – Rareş Bogdan, europarlamentar PNL

„Pe locul patru este domnul Rareş Bogdan, care a provocat o întreagă întâlnire a domnului Klaus Iohannis. A fost făcută special pentru a pune capăt zvonurilor că el e certat cu Klaus Iohannis. Avea de ales sau se duce Rareş, vă spun aşa ca informaţie, trebuia cumva contracarate şi erau două scenarii: 1. Se ducea Rareş la Cotroceni şi făcea o poză pe Facebook ţinând de umeri de domnul Iohannis. Una şi s-a ales a doua, anume o întâlnire la Vila Lac cu conducerea PNL, la care a fost invitat şi el. Dar el nu face parte din conducerea PNL. Faptul că el a fost invitat a fost un semnal că, sigur ulterior au apărut în presă, bănuiesc că date de Rareş Bogdan, cum i-a zis ”number one”. Dar după părerea mea faptul că la o întâlnire cu conducerea PNL a venit un om care nu era din conducere era un semnal al lui Klaus Iohannis că domnul Rareş Bogdan rămâne în simpatie. E foarte important, odată ar trebui să discutăm, marea problemă a PNL-ului lui Klaus Iohannis e faptul că PNL-ul nu e partidul lui deocamdată. (...) Singurul om care ar putea să facă chimie şi care ar putea să lase impresia că PNL-ul e partidul lui Klaus Iohannis este Rareş Bogdan. Ludovic Orban este atât de linguşitor încât este strident. Adică în timp ce lui Rareş Bogdan (...) îi vine mai natural, adică el îl ştie pe Iohannis mult mai demult. (...) Deci, după părerea mea, un PNL condus de Rareş Bogdan ar fi mult mai aproape de Klaus Iohannis în campania electorală decât de Ludovic Orban”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 3 – Klaus Iohannis, preşedintele României

“Locul trei este domnul Klaus Iohannis care a avut o intervenţie (...) pentru a arăta că el este anti-PSD în continuare, visul lui fiind ca în turul al doilea să vină cineva din partea PSD. Toate calculele spun că ar putea să învingă în acele condiţii. Şi foarte important acum s-a văzut şi o anumită acreală faţă de Dacian Cioloş, din câte aţi observat, şi este clar că la Cotroceni neliniştile nu vin dinspre PSD, ci dinspre USR”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 2- Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE

“Locul doi este domnul Călin Popescu Tăriceanu, eu îl văd de departe candidatul comun PSD-ALDE. Pare hotărât să candideze, deocamdată nu a fost desemnat oficial. (...) Dar numai în momentul în care este desemnat oficial, dar viaţa şi dosarele domnului Tăriceanu sunt complicate, poate în orice moment să renunţe”, a spus Ion Cristoiu.

Locul 1- Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, prim-ministrul României

"Este doamna Viorica Dăncilă care, iată supravieţuieşte, îşi dă afară sau are deja echipă, va face remanieri. Pe lista remanierilor este Carmen Dan, inevitabil. Carmen Dan, Meleşcanu, este tot pe lista remanierilor. Oricum ştiu sigur că aceşti doi vor fi remaniaţi. Există o ipoteză (n.r. privind înlocuitorul) că domnul Sorin Grindeanu, dar oricum am înţeles că şi domnul Klaus Iohannis a cerut nu întâmplător remanierea celor doi”, a explicat Ion Cristoiu.

Taguri:
rareş bogdan,
top,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici