Video Gândurile lui Cristoiu. Top 5 politicieni ai săptămânii: Rareş Bogdan este rujul de buze al PNL / VIDEO

Vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan nu este prezent pe scena politică şi “doar turuie vorbe goale”, “fără să zică nimic”, intrând în rândul celor prăfuiţi din PNL. Şi Rareş Bogdan, şi Iohannis ocupă două dintre cele cinci locuri ale topului politicienilor, realizat de Ion Cristoiu.

6725 afișări

Top 5 politicienii săptămânii

Locul 5- Rareş Bogdan, vicepreşedinte PNL

“Pe locul cinci se află Rareş Bogdan, văd că aici e vicepreşedinte PNL, Rareş Bogdan este o uriaşă dezamăgire pentru mine pentru că, în momentul în care a intrat în politică, am fost convins că va aduce în PNL şi în politică o înnoire, o înviorare, o schimbare radicală, a piuit, a scâncit o săptămână, două, l-au pus acum mare şef şi este pe zi ce trece imaginea lui Rareş Bogdan, cel puţin pentru mine, este de rujul cu care se dă PNL-ul pe buze ca să pară mai tânăr decât este şi mai puţin prăfuit. PNL-ul a rămas în continuare un partid prăfuit ca şi PSD, partid vechi, nemodern, nemodernizat şi am tot mai mult impresia că l-au adus pe Rareş Bogdan ca să, v-am spus să fie rujul cu care se dă PNL. Din acest punct de vedere, dacă Rareş Bogdan nu se trezeşte şi nu se vede prezenţa lui, nu turuiala lui”, a susţinut Ion Cristoiu.

Locul 4- Victor Ponta, preşedinte Pro România

„Locul patru este domnul Victor Ponta care a devenit un personaj mediatic prin aceste tribulaţii, ba intră la guvernare, ba nu intră la guvernare, aştept în continuare, dar cred că aştept degeaba, ca domnul Victor Ponta să-şi ia în serios cea de făuritor al unui alt partid decât un partid anti-PSD, nu văd până acum, nu văd nicio identitate, cred că nici dumneavoastră, a Pro România. Puteţi să-mi spuneţi şi mie ce e Pro România? Pro România. Nici măcar nu-i pro şi nici România. Deci nu se poate adică în locul acestor învârteli, combinaţii cu Dăncilă, cu intrăm, nu intrăm, era mult mai bine dacă el începea să-şi consolideze partidul cu doctrină, cu structuri”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 3- Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE

„Este Călin Popescu Tăriceanu, căruia nu-l înţeleg nici acum ce a vrut, adică nici nu a ieşit de la guvernare, a ieşit boţit din această telenovelă, e clar că nu va pleca de la guvernare pentru că nu-l lasă nici oamenii din jur care rămân altfel fără fripturici şi eu cred că el trebuie să renunţe la orice iluzie de a fi candidat, nu comun, că o avem deja sigur pe Viorica Dăncilă, pentru că nu mai are de unde să ia. El nu putea să ia decât de la PSD, dar în momentul în care el acum a fost anti-pesedist, a înjurat PSD-ul, nu mai are de unde şi nu cred eu că va lua de la USR şi de la PNL, deci pentru el bine ar fi, că altfel va avea 2% şi va fi şi mai jalnic. Bine ar fi să renunţe”, a mai spus analistul politic.

Locul 2- Viorica Dăncilă, preşedinte PSD

“Locul doi este celebra Viorica Dăncilă, va fi candidata PSD, sunt tare curios cum va reuşi să mobilizeze inimile, nu ştiu, ale pesediştilor. Voi vedea din atmosfera din sală, sigur atmosfera este aranjată, dar acolo se vede imediat temperatura sălii. Nu reuşeşte să te tragă pe sfoară, adică dacă eşti cât de cât observator atent, nu o văd, sunt tare curios cum va reuşi ea, oricum pe Klaus Iohannis am văzut că nu a reuşit să mobilizeze nimic, dar repet un asemenea congres este un din ăsta de ”hai la luptă!”. Iliescu şi Traian Băsescu şi Emil Constatinescu, deci candidatul se duce sau Vadim şi înflăcărează sala aia, dar o înflăcărează sincer nu aşa că-i împing ăia autorii de urale aranjate, ci şi vezi acolo bătând o inimă, uite am făcut şi o metaforă proastă, aşa bătând toată sala într-o inimă şi gata de acolo ne ducem la Cotroceni până şi noi care nu suntem pesedişti“, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 1- Klaus Iohannis

“Acesta este domnul Klaus Iohannis, care va rămâne în istoria României prin aceeaşi scenă celebră în care el şi-a pus şapca şi era tare mândru că şi-a pus această şapcă, sigur că e un moment umilitor, groaznic pentru poporul român, dar mă rog nu e singurul moment. Mă întreb dacă îi dădea nişte şosete ce făcea, se descălţa le punea, adică, sigur Donald Trump e un şturlubatic, îl cunosc, te pupă, i-a zis lui Kim ir Sen că-l iubeşte, adică la el nu mă aştept, păi nu să nu şi-o fi pus, adică am înţeles, a primit-o, dar faptul că şi-a pus-o de faţă cu ăia şi l-au aplaudat americanii arată un moment umilitor. Cred că merită locul întâi pentru că tot ce face el este de teama lui Dan Barna, dumneavoastră aţi şi spus Dan Barna umblă prin ţară, tot ce se întâmplă acum e în favoarea USR-ului şi dacă consideră că cu doamna Dăncilă s-a înţeles toată campania, tot ce se întâmplă la Cotroceni este numai... de aia şi interesează o campanie moartă. “, a mai declarat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici