Video Gândurile lui Cristoiu. Top 5 politicieni: Dacă USR-PLUS continuă cu scandalurile, pierde electoratul

Top 5 din această săptămână se înnoieşte cu patru politicieni, singurul care rămâne în clasament şi ocupă locul 1 fiind ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Ion Cristoiu avertizează că rolul de victimă jucat de liderul PSD Liviu Dragnea e o greşeală din punct de vedere electoral.

2244 afișări

Locul 5- Ion Iliescu, fost preşedinte al României

 

“Domnul Ion Iliescu, care a fost trimis în judecată, s-a purtat demn, nu am văzut până acum nicio smiorcăială din partea domniei sale. El a câştigat uriaşeşte la electoratul lui, acum. Adică iar a fost o greşeală uriaşă a celorlalţi.Om în vârstă, bolnav şi te mai trimite şi cu Revoluţia, adică la electoratul lui, că are şi el electorat fanatic din 90 până acuma. A făcut şi el o revoluţie. Având şi dreptate, că domnul Iohannis era profesor de fizică şi bea bere şi juca table cu ăia în Sibiu, când ăla a făcut revoluţia. Ca electorat, în dosarul lui Ion Iliescu, până la urmă el era aici, el umbla prin Bucureşti. Îl răsturna pe Ceauşescu, îi lua locul. Iohannis era pe acolo, nici nu mai ştiu, profesor. Din punctul ăsta de vedere, dacă ar fi să apreciez dintre cei doi, îl apreciez pe Ion Iliescu pentru că el era aici, el se bătea. El se ducea cu bicicleta să o vadă pe viitoare lui soţie. E frumos, dar mă rog”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 4- Dacian Cioloş, preşedintele PLUS

 

“Domnul Dacian Cioloş care văd că supravieţuieşte cu brio la tot trecutul care vine şi îl ajunge din urmă. Şi vă atrag atenţia că şi aceste partide noi, şi el, şi USR, o să vedeţi că intră şi ei în scandalurile de tip postdecembrist politicianist. Dacă nu fac un rezultat cât de cât la alegeri, dispar. Puterea acestui USR şi a lui PLUS a fost faptul că veneau cu un suflu nou. Cu un altfel de politică. Păi, care altfel de politică? Ei pleacă, se ceartă, demisionează, o să vedeţi în curând. Spală rufele în public. Păi şi atunci? Prefer să îi votez pe tradiţionali, PNL, PMP sau PSD pentru că oricum ştiu măcar că sunt tradiţionali. Măcar ştiu meserie. Adică avantajul lor de partid nou, cinstit, care nu e politicianist, începe să dispară prin aceste scandaluri. Dacă mai continună cu scandalurile îşi pierde electoratul”, a susţinut Ion Cristoiu.

Locul 3- Liviu Dragnea, preşedintele PSD

 

“Domnul Liviu Dragnea, care acum joacă cu brio comedia omului care e mic, nu are treabă nici cu Guvernul, nici cu partidul. Eu cred că e o greşeală din punct de vedere electoral, pentru că rolul de victimă nu prinde niciodată pe PSD, pe PSD nu, adică e o ipostază. Această ipostază de victimă taie cealaltă campanie electorală în legătura cu europarlamentarele. Această campanie pe ideea că noi trebuie să alegem la europarlamentare românii adevăraţi şi patrioţi, are o problemă şi nu va reuşi să mobilizeze electoratul. În timp ce eletoratul de dreapta e mobilizat, haideţi la vot să le luăm puterea. PSD nu zice veniţi la vot că ăia vor să ne ia puterea. Uite o observaţie de care ar trebui să ţină cont consilierii domnului Dragnea. După părerea mea acum PSD nu face nimic pentru electoratul care vrea să fie fanatic, care vrea apere puterea. Alegerile acestea vor depinde foarte mult de năvala la vot, da? Poţi să îi aduci pe cei de la PSD cu structurile pe care le ai, dar trebuie să îl şi mobilizezi cumva”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 2- Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE

 

“Domnul Călin Popescu Tăriceanu, care a început să îi ia faţa lui, cum se spune, a lui Liviu Dragnea, ca lider în partea coaliţiei de la putere. A fost în America, a jucat foarte bine această partitură cu Augustin Lazăr. PN -ul din care provine el, din anii 90, fiind anticomunist”, a argumentat Ion Cristoiu.

Locul 1- Tudorel Toader, ministrul Justiţiei

 

“Celebrul Tudorel Toader. Care rămâne în continuare vedetă, dar vedetă în genul unei stele, cum spunea Eminescu, azi o vedem şi nu e”, a spus Ion Cristoiu.

Emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” va fi difuzată duminică, 14 aprilie 2019, de la ora 17:00, pe MEDIAFAX şi Gandul.info.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici