Video Gândurile lui Cristoiu. Topul politicienilor: Dan Barna, un candidat mult mai bun decât Klaus Iohannis

Topul din această săptămână este dominat aproape în întregime de politicieni de dreapta. Ion Cristoiu îl plasează pe liberalul Rareş Bogdan pe locul 5, o trambulină către locul 1, dacă va ajunge premier.

3546 afișări

Topul politicienilor

Locul 5- Rareş Bogdan, europarlamentar PNL

„Pe locul 5, trebuia să fie pe primul loc, dar Rareş Bogdan este pe locul 5, dar el va creşte, va fi pe locul 1. Păi pentru că trebuie să îi dăm posibilitatea să ajungă pe locul 1 când va ajunge premier. (...) Rareş Bogdan nu a fost atât de tare în această perioadă, a dat interviuri, cutare... A ocupat toate ştirile şi toate controversele”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 4- Traian Băsescu, senator PMP

“Domnul Traian Băsescu, care totuşi se descurcă destul de bine în această confruntare cu viaţa, aţi văzut că ştie să se apere, bun politician, adică nu... a recunoscut că el le-a făcut a criticat pe drept cuvânt faptul că au apărut în presă, oricum a fost subiect foarte important în presă, dar bătălia mediatică nu a fost pierdută de el deoarece a fost preluată de adversarii lui din presă şi atunci cealaltă parte a presei, adversară a Antenei a tăcut, ori pentru el, pentru Traian Băsescu primejdios era dacă se dezvoltă, mai ţineţi minte, se dezvoltă în partea lui de electorat. Că zice Antena3, Antena poate să zică până la sfârşitul vieţii că e un electorat care nu îl afectează pe el”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 3 – Viorica Dăncilă, prim-ministru, preşedinte interimar al PSD

“Pe locul 3 este doamna Dăncilă. Pentru că doamna Dăncilă nu a înţeles nimic, dar chiar nimic. Păi ea a înţeles că preocuparea PSD pentru justiţie era o preocupare, nu ştiu, colaterală, nu e adevărat. Într-adevăr PSD a fost corect că s-a preocupat, pentru că orice partid democratic trebuie să se preocupe de stoparea abuzurilor din justiţie şi care înseamnă încălcarea statului de drept, nenorocirea a fost faptul că adversarii PSD au identificat şi au avut toate motivele în această campanie ca o campanie de salvare a lui Dragnea, normal era ca ea acum, dacă nu era ea aşa pisicoasă, să spună <domne într-adevăr noi din greşeală a fost interpretat că e pentru apărarea penalilor, dar noi continuăm să apărăm>”, a spus Ion Cristoiu.

Locul 2- Klaus Iohannis, preşedintele României

„Pe locul 2 este Klaus Iohannis, cu dezbaterea lui de a scăpa de USR şi de a o păstra pe Dăncilă ca să aibă şi el săracu până la prezidenţiale pe cineva... Nu s-au împrietenit, mie nu mi s-a părut, ea va continua şi el va boicota şi îi va bloca... pe cei de la PSD... nu mi s-a părut”, a susţinut Ion Cristoiu.

Locul 1- Dan Barna, preşedintele USR

„Pe locul 1 este domnul Barna care după aceste alegeri USR a jucat genial, extraordinar, mă şi miră, parcă nu îi mai recunosc, unu... Iniţial, toată lumea a crezut cum am crezut şi eu că de fapt e aşa un fel de aşa o vânzoleală mediatică, nu e adevărat, acum începem să descoperim că ei au avut foarte mulţi nu numai pe Facebook, ci au avut mult activişti în teritoriu, mai ţineţi minte când spuneam eu la Sinaia aşa? Şi au refuzat capcana de a participa la guvernare (...) a fost singurul partid ferm la Cotroceni. Dacă aţi observat a fost singurul partid care s-a prins de un lucru extraordinar, cum a putut Ludovic Orban şi cu domnul... să combată ordonanţa prin care se alege preşedintele Consiliului de către popor. Locul 1 deocamdată, poate fi chiar un candidat, un contra candidat al domnului Klaus Iohannis mult mai bun decât credem noi”, a conchis Ion Cristoiu.

Taguri:
cristoiu,
partide,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici