Geoană a fost sunat de Croitoru pentru o întâlnire, dar "dialogul şi consultarea nu-şi au rostul"

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, la Braşov, că a fost contactat telefonic de către premierul desemnat Lucian Croitoru, care i-a solicitat o întâlnire la partid sau la Senat, însă liderul social-democrat a spus că "dialogul şi consultarea nu-şi au rostul".

17 afișări
Imaginea articolului Geoană a fost sunat de Croitoru pentru o întâlnire, dar "dialogul şi consultarea nu-şi au rostul"

Geoană a fost sunat de Croitoru pentru o întâlnire, dar "dialogul şi consultarea nu-şi au rostul" (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"În cursul dimineţii (sâmbătă - n.r. ) m-a sunat domnul Lucian Croitoru, mi-a solicitat o întâlnire la partid la Senat, îmi va trimite şi o scrisoare oficială, dar i-am spus care e punctul meu de vedere, poziţia noastră în acest moment. Pentru o propunere care e exclusiv a PDL, dialogul şi consultarea practic nu-şi au rostul", a afirmat Geoană.

Mircea Geoană a mai declarat că în cursul zilei de sâmbătă a vorbit la telefon cu Klaus Iohannis despre posibilitatea unei întâlniri, duminică, la Bucureşti, împreună cu reprezentanţi ai majorităţii parlamentare pentru a reconfirma sprijinul acesteia pentru edilul Sibiului, precum şi pentru stabilirea unui plan de acţiune în acest sens.

"Eu îi încurajez pe toţi colegii din această majoritate să putem să păstrăm aceeaşi atmosferă coerentă şi omogenă în acţiunea noastră, nu sunt interesat de un concurs de frumuseţe, cine profită mai mult de imaginea pozitivă a domnului Iohannis. Nu asta mă interesează, ci în primul rând ca un om serios care a demonstrat că ştie să conducă comunităţi mari şi să facă un lucru bun pentru un oraş fanion în Europa, care e Sibiul, să-şi aducă contribuţia şi în fruntea Guvernului României", a mai spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici