Geoană: A rămas să ne vedem cu Iohannis când revine în ţară

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, luni, la Antena 3, că, în urma discuţiei pe care a avut-o cu Klaus Iohannis, a rămas ca, la întoarcerea acestuia în ţară, să fie convocată o întâlnire a acestuia cu PSD şi PNL, pentru a demara lucrul la programul de guvernare.

20 afișări
Imaginea articolului Geoană: A rămas să ne vedem cu Iohannis când revine în ţară

Geoană: A rămas să ne vedem cu Iohannis când revine în ţară (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat ce a discutat cu Iohannis în cursul zilei de luni, Geoană a precizat: "L-am anunţat de faptul că în Biroul nostru politic (al PSD, n.r.) am decis să îl susţinem şi după 6 decembrie - era o veste importantă. Mi-a mulţumit, era plecat din ţară, va reveni în câteva zile. A rămas ca atunci când se întoarce să ne vedem împreună, evident şi cu colegii liberali, dacă lucrurile vor evolua în acea direcţie, pentru a putea să începem să lucrăm deja la un început de program de guvernare".

Geoană a precizat, totodată, răspunzând unei întrebări, că în cursul zilei de luni a vorbit şi cu liderul PNL, Crin Antonescu.

"Azi (luni, n.r.) am vorbit cu Crin Antonescu - o discuţie extrem de politicoasă, normală, între doi oameni care ne cunoaştem şi care ne preţuim. I-am spus că a făcut o campanie bună şi frumoasă, nu nu am pus la suflet. Nu am resentimente. Am un sistem de a pune în rafturi diferite lucrurile neimportante şi lucrurile neesenţiale. Eu nu ţin supărarea. Asta poate că este rău. Am o fire bună în felul meu", a adăugat Geoană.

El a precizat că, în urma discuţiei cu Antonescu, a rămas să se convoace structurile de conducere ale PSD şi PNL, în cursul zilei de marţi, pentru a decide în ce parte vor merge.

"Dacă lucrurile converg în aceste întâlniri, o să avem o discuţie formală între cele două conduceri pentru a stabili paşii următori", a conchis Geoană.

Şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că a vorbit, luni, la telefon cu liderul PSD, Mircea Geoană şi a precizat că o întrevedere cu acesta va avea loc cel mai probabil marţi, după discuţii prealabile în forurile celor două partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici