Video Geoană: A trebuit să duc în aceşti ani războaie pe mai multe fronturi

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a susţinut, joi, la Consiliul Naţional, explicând eşecurile partidului la ultimele alegeri, că el a trebuit să ducă războaie pe multe fronturi şi a aşteptat prea mult susţinerea internă pentru candidatura la Preşedinţia României.

25 afișări

Geoană a spus că viitoarea echipă de conducere a partidului va trebui să asigure "unitate în acţiune, şi nu în declaraţii lipsite de conţinut" şi s-a plâns de faptul că în ultimii ani a trebuit să ducă un război în interiorul partidului şi un altul pe scena politică.

"A trebuit să duc în aceşti ani un război pe prea multe fronturi, unul intern, cu contestări, aşteptând până în ultima clipă să vină sprijin şi confirmare pentru candidatura mea", a adăugat el.

Geoană a spus că va propune la congres o echipă de conducere "mai omogenă, mai compactă", care să aibă "obligaţia de a sta umăr la umăr, de a respecta liderul fără gânduri ascunse".

El a promis că va coopta "în marile decizii" atât grupurile parlamentare ale partidului, cât şi structurile primarilor şi aleşilor locali.

Geoană s-a referit şi la contracandidaţii săi la preşedinţia PSD, afirmând că mulţi dintrei ei au avut "epitete şi intervenţii în presă jignitoare" la adresa lui şi le-a solicitat o campanie internă "civilizată şi colegială".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici