Geoană: Acuzele ANI împotriva mea reprezintă un atac politic, la origine e Băsescu

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că acuzele ANI la adresa sa fac parte dintr-un atac coordonat de la vârful statului român, respectiv de către Traian Băsescu, a cărui miză este discreditarea şi punerea PSD "cu botul pe labe".

22 afișări
Imaginea articolului Geoană: Acuzele ANI împotriva mea reprezintă un atac politic, la origine e Băsescu

Geoană: Acuzele ANI împotriva mea reprezintă un atac politic, la origine e Băsescu

Geoană a arătat că, după reconfirmarea lui Traian Băsescu în funcţia supremă în stat, a început o acţiunea sistematică de "prigonire" a membrilor social-democraţi din toată ţara, respectiv a aleşilor locali ai PSD.

Liderul PSD a arătat că nu a minţit în declaraţiile de avere, el susţinând că referirile ANI la adresa sa sunt "o făcătură" orchestrată la comandă politică.

El a apreciat că demersul ANI reprezintă o acţiune de intimidare politică şi de lezare a reputaţiei sale.

Potrivit lui Geoană, în declaraţiile sale de avere nu se află nimic contestabil sau necinstit, el precizând că regretă că instituţiile statului se pun preş şi execută lamentabil comenzile politice.

El a arătat că Băsescu urmăreşte, prin acest atac politic, anihilarea şi inhibarea opoziţiei.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) l-a reclamat la Parchetul instanţei supreme pe liderul PSD, Mircea Geoană, pentru fals în declaraţii în legătură cu achiziţionarea unui apartament şi a două locuri de parcare în valoare 733.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici