Geoană: Am fost ascultat, înregistrat, fotografiat, Dumnezeu ştie de cine

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este convins că a fost în ultima perioadă ascultat şi urmărit, iar staff-ul său de campanie a fost monitorizat.

24 afișări
Imaginea articolului Geoană: Am fost ascultat, înregistrat, fotografiat, Dumnezeu ştie de cine

Geoană: Am fost ascultat, înregistrat, fotografiat, Dumnezeu ştie de cine (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Geoană a spus că este convins că în ultima perioadă a fost urmărit.

"Am fost ascultat, urmărit, înregistrat, fotografiat, Dumnezeu ştie de cine, de structurile statului, de structuri parastatale. Staff-ul meu de campanie a fost monitorizat permanent", a afirmat el.

Întrebat dacă ezitările în ceea ce priveşte clarificarea relaţiei cu Sorin Ovidiu Vântu l-au dezavantajat, Geoană a spus că a preferat să fie un om sincer.

"Ar fi fost uşor să neg, dar nu îmi place să mint, pentru că nu am nimic de ascuns", a afirmat preşedintele PSD.

El a adăugat că a jurat cu mâna pe Biblie că nu are niciun fel de obligaţie faţă de Sorin Ovidiu Vântu, Dinu Patriciu şi Dan Voiculescu, pentru că este un om cinstit şi corect.

Întrebat ce părere are de modul în care a jurat Traian Băsescu, Geoană a răspuns: "Nu ştiu. Ştiu doar că cineva care jură strâmb cu mâna pe Biblie şi cumva nu spune adevărul îl bate Dumnezeu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici