Geoană: Am fost informat, dar nu oficial, că lui Voicu i s-a făcut rău pe treptele Senatului

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a precizat, miercuri, în plen, că a fost informat, însă nu oficial, că senatorul Cătălin Voicu "pe treptele Senatului a avut un moment de dificultate medicală", fiind necesar ca acesta să ajungă la spital pentru îngrijiri medicale.

27 afișări
Imaginea articolului Geoană: Am fost informat, dar nu oficial, că lui Voicu i s-a făcut rău pe treptele Senatului

Geoană: Am fost informat, dar nu oficial, că lui Voicu i s-a făcut rău pe treptele Senatului (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am fost informat, dar nu printr-o informare oficială, că (senatorul Cătătlin Voicu - n.r.) pe treptele Senatului a avut un moment de dificultate medicală, fiind necesară plecarea sa către spital pentru îngrijiri medicale", a afirmat Geoană.

El a făcut această precizare, menţionând că, potrivit procedurilor parlamentare, ar fi trebuit ca, după prezentarea raportului Comisiei juridice, senatorul Cătălin Voicu să poată lua cuvântul în plen.

Geoană a adăugat că, fiind în desfăşurare şedinţa şi în condiţiile în care nu a primit o informare oficială în legătură cu ceea ce i s-a întâmplat lui Voicu, şedinţa Senatului va continua.

Senatorul PSD Cătălin Voicu a ajuns din nou, miercuri după-amiază, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, de unde fusese externat, în cursul dimineţii, la solicitarea sa, pentru a participa la discuţiile din plenul Senatului privind avizarea cererii de încuviinţare a arestării preventive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici