Geoană: Anastase încearcă să se victimizeze şi să retrăiască "momentul apocaliptic" de acum doi ani

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, referindu-se la afirmaţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, privind înlocuirea sa din funcţie cu Adrian Năstase, că acestea sunt "invenţii" ale Robertei Anastase, care încearcă să se victimizeze.

22 afișări
Imaginea articolului Geoană: Anastase încearcă să se victimizeze şi să retrăiască "momentul apocaliptic" de acum doi ani

Geoană: Anastase încearcă să se victimizeze şi să retrăiască "momentul apocaliptic" de acum doi ani (Imagine: Mediafax Foto/Adriana Neagoe)

Întrebat, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, ce părere are despre afirmaţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, referitoare la înlocuirea sa din funcţie cu Adrian Năstase şi posibila suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, Geoană a răspuns: "Avem treburi mai serioase de făcut".

Rugat să explice dacă s-a referit la posibila instalare a lui Adrian Năstase în fruntea Camerei Deputaţilor, preşedintele PSD a spus: "E pur şi simplu o invenţie a doamnei Anastase, care încearcă să se victimizeze şi să retrăiască momentul apocaliptic de acum doi ani. E atât de banală încercarea penibilă a doamnei preşedinte Anastase. Îi urez mult succes. Este un preşedinte excepţional al Camerei Deputaţilor şi, cu toată ironia şi respectul, cred că ar trebui să continue".

Preşedintele PSD a făcut o vizită de două zile în Bistriţa-Năsăud. El a participat la sărbătoarea recoltei de la "Toamna bistriţeană", la sfinţirea noilor clopote ale Bisericii Evanghelice din Bistriţa, dar şi la Festivalul Internaţional al Fanfarelor "Mihail Warga". Liderul PSD a fost însoţit de Dan Nica, Liviu Dragnea, Constantin Niţă, Nicolae Bănicioiu şi Vali Steriu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, că PSD plănuieşte, pentru perioada următoare, cu sprijinul PNL, preluarea şefiei Camerei de către Adrian Năstase şi suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

Roberta Anastase precizează că PSD, susţinut de PNL, încearcă să impună şefului statului, după adoptarea moţiunii de cenzură, un premier din partea acestor partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici