Geoană: Aşteptăm de la Croitoru alte propuneri de miniştri

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, că prim-ministrul desemnat, Lucian Croitoru, ar trebui să propună Parlamentului alţi miniştri în locul celor care au primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate care i-au audiat.

22 afișări
Imaginea articolului Geoană: Aşteptăm de la Croitoru alte propuneri de miniştri

Geoană: Aşteptăm de la Croitoru alte propuneri de miniştri

Geoană a spus că PSD aşteaptă de la Lucian Croitoru alte propuneri de miniştri în locul celor care au primit aviz negativ în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

"Un lucru elementar, democratic şi legal este ca cei care nu au primit aviz să fie înlocuiţi şi retraşi de domnul Croitoru, iar miniştrii PDL care se află în funcţie de ceva vreme să îşi dea demisia. Este practic un vot de neîncredere pe care Parlamentul l-a dat pentru fiecare din aceşti miniştri", a declarat el.

Preşedintele PSD a afirmat că premierul desemnat ar trebui să aibă "bărbăţia politică" să îi spună preşedintului Traian Băsescu că nu poate veni în faţa Parlamentului cu miniştrii care primit aviz negativ în comisii.

"Iar cei de la PDL ar trebui să înţeleagă că deja abuzează de încrederea şi răbdarea populaţiei", a adăugat Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici