Geoană: Băsescu şi-a anunţat candidatura după ce şi-a pus la Interne omul cel mai disciplinat

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, că preşedintele Traian Băsescu a făcut anunţul privind candidatura sa la alegerile prezidenţiale după ce l-a numit pe Vasile Blaga la conducerea MAI, pentru a se asigura că are "omul cel mai disciplinat" în ceea ce priveşte "controlul alegerilor".

17 afișări
Imaginea articolului Geoană: Băsescu şi-a anunţat candidatura după ce şi-a pus la Interne omul cel mai disciplinat

Geoană: Băsescu şi-a anunţat candidatura după ce şi-a pus la Interne omul cel mai disciplinat (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit lui Geonă, candidatura lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale nu reprezintă o surpriză.

"Nu e nicio surpriză. Domnul Băsescu este în campanie din 2004. În mod evident, acest anunţ nu face decât să simplifice dezbaterea. Anunţul este făcut după ce l-a numit pe Vasile Blaga la conducerea MAI, pentru a fi sigur că pe partea de control a alegerilor are omul cel mai disciplinat", a comentat Geoană anunţul făcut de Băsescu privind candidatura sa la rpezidenţiale.

Geoană a aprecizat că, din punct de vedere al participării lui Băsescu la competiţia prezidenţială, candidatura sa este un lucru bun, pentru că românii se vor putea pronunţa asupra celor cinci ani de mandat al lui Traian Băsescu.

"Este şi sfârşitul unei mici parodii, care nu a păcălit pe nimeni. Şi aşa cum nu i-a păcălit pe români timp de cinci ani de zile, nu-i va păcăli nici în această campanie", a mai spus Geoană despre anunţul lui Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a anunţat, sâmbătă, la Sânnicolau Mare, judeţul Timiş,candidatura la Preşedinţie, în timpul unei întâlniri cu fermierii din zona de vest a ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici