Geoană către Ponta: Sunt mai pesedist ca oricând; discutăm în partid, nu prin presă

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, vineri, că este mai pesedist ca oricând şi a pledat pentru discuţii în partid, nu prin presă, el răspunzând astfel afirmaţiilor făcute de actualul lider al PSD, Victor Ponta, care i-a cerut să se decidă dacă rămâne în partid.

12 afișări
Imaginea articolului Geoană către Ponta: Sunt mai pesedist ca oricând; discutăm în partid, nu prin presă

Geoană către Ponta: Sunt mai pesedist ca oricând; discutăm în partid, nu prin presă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze afirmaţiile făcute, vineri, al RFI România, de către Victor Ponta, care i-a solicitat să decidă dacă va rămâne în partid, Geoană a spus: "Sunt mai pesedist ca oricând".

Întrebat despre poziţia lui Ponta, care a arătat că atitudinea lui Geoană va fi discutată săptămâna viitoare, preşedintele Senatului a precizat că PSD este un partid democratic.

Întrebat dacă crede că Ponta vrea să îl schimbe de la şefia Senatului, cu riscul ca PSD să piardă această funcţie, Geoană a răspuns: "Discutăm în partid, nu mai discutăm prin presă".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, la RFI România, că atitudinea lui Mircea Geoană faţă de PSD trebuie lămurită şi că acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare, în sensul în care actualul preşedinte al Senatului trebuie să decidă dacă mai vrea sau nu să rămână în partid.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici