Geoană: Ce păţeşte acum Vîntu este doar o reglare de conturi între vechi tovarăşi

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, consideră că ceea ce i se întâmplă lui Sorin Ovidiu Vîntu în aceste zile reprezintă "doar o reglare de conturi între vechi tovarăşi".

12 afișări
Imaginea articolului Geoană: Ce păţeşte acum Vîntu este doar o reglare de conturi între vechi tovarăşi

Geoană: Ce păţeşte acum Vîntu este doar o reglare de conturi între vechi tovarăşi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Prefer să nu spun mai multe, dar cred că ce păţeşte acum Sorin Ovidiu Vîntu este doar o reglare de conturi între vechi tovarăşi", a spus Geoană, la Braşov.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat joi după-amiază, după o săptămână de detenţie.

El a fost arestat, în noaptea de 9 spre 10 septembrie, alături de aghiotantul său, Alexandru Stoian, şi de omul de afaceri moldovean Octavian Ţurcan, Tribunalul Bucureşti emiţând mandate pentru 29 de zile sub acuzaţiile de favorizarea infractorului, respectiv complicitate la această infracţiune. Cei trei l-ar fi ajutat pe Nicolae Popa - condamnat, în lipsă, la 15 ani de detenţie, pentru păgubirea a 300.000 de investitori FNI - să fugă din ţară, în anul 2000, şi să se ascundă de autorităţile române judiciare. Popa a fost prins în 2 decembrie 2009, la Jakarta (Indonezia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici