Geoană convoacă CExN pentru luni şi îşi lansează proiectul "Împreună spre viitor"

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD va fi convocat, luni, pentru a discuta despre modificările aduse Statutului ce urmează a fi supuse aprobării Congresului extraordinar şi pentru a stabili preferinţa majoritară a liderilor de filiale în ce priveşte votul pe liste sau votul pe funcţii.

10 afișări
Imaginea articolului Geoană convoacă CExN pentru luni şi îşi lansează proiectul "Împreună spre viitor"

Geoană convoacă CExN pentru luni şi îşi lansează proiectul "Împreună spre viitor" (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am decis ca săptămâna viitoare, luni, să convocăm Comitetul Executiv, pentru a discuta modificările de Statut pe care le vom aproba în Congres şi a vedea care este preferinţa majoritară a PSD - fie către o echipă şi un BPN ales integral de către Congres sau, aşa cum a fost în anii precedenţi, candidaturi individuale pe diverse funcţii de conducere", a declarat Geoană, după o întâlnire informală la care au participat unii dintre vicepreşedinţii PSD care îl susţin la şefia partidului.

Geoană a precizat că s-a "sfătuit" cu aceştia cu privire la proiectul politic pe care îl vor prezenta împreună în conferinţele judeţene extraordinare şi la Congres, el precizând că acest proiect se intitulează "Împreună spre viitor".

La întâlnirea convocată de Mircea Geoană la cabinetul său de la Senat au participat secretarul general Liviu Dragnea, vicepreşedinţii Ilie Sârbu, Dan Nica, Constantin Niţă, Rodica Nassar, Rovana Plumb, Ion Toma, Constantin Nicolescu, preşedintele TSD, Nicolae Bănicioiu, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, dar şi parlamentari precum Claudiu Manda, Georgian Pop, Andrei Dolineaschi.

De la întâlnire au lipsit preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, preşedintele de onoare, Ion Iliescu, vicepreşedintele Cristian Diaconescu, dar şi liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, considerat de unii social-democraţi un susţinător al lui Mircea Geoană.

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, miercuri, la Senat, că va încerca să provoace o şedinţă a Comitetului Executiv pentru stabilirea normei de reprezentare la Congres şi un comitet de organizare a Congresului, care încă nu a fost convocat de către conducerea partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici