Geoană despre Guvernul Croitoru: Nişte plombe în jurul greilor din PDL

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte, Mircea Geoană, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Ploieşti că guvernul propus de Lucian Croitoru este format din "nişte plombe" în jurul greilor din PDL.

25 afișări
Imaginea articolului Geoană despre Guvernul Croitoru: Nişte plombe în jurul greilor din PDL

Geoană despre Guvernul Croitoru: Nişte plombe în jurul greilor din PDL (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Geoană a afirmat că formula de executiv propusă de premierul desemnat, Lucian Croitoru, păstrează în ministerele-cheie "greii din PDL" cu îndemânare în alegeri, cu îndemânare în adunarea de resurse, cu îndemânare în campanii electorale".

Candidatul PSD a afirmat că în afara câtorva "plombe", formate din câţiva tineri ademeniţi de o glorie efemeră, "greii PDL rămân nestingheriţi pe funcţii".

Geoană s-a referit şi la numele de noi miniştri propuşi de Croitoru şi a apreciat că este vorba de "câţiva tinerei care se lasă ademeniţi de o glorie care se va duce în trei zile".

"Ei se vor afla în faţa camerelor de luat vederi doar trei zile", a adăugat Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici