Geoană: Eliberez biroul pentru noul preşedinte. Nu ţin la el, era al lui Ceauşescu, are şi demoni

Mircea Geoană a declarat miercuri că va elibera biroul de preşedinte al Senatului atunci când va exista un nou preşedinte al acestui for legislativ, el precizând că nu ţine în mod deosebit la birou, care era al lui Ceauşescu şi care "are şi demoni pe undeva".

1298 afișări
Imaginea articolului Geoană: Eliberez biroul pentru noul preşedinte. Nu ţin la el, era al lui Ceauşescu, are şi demoni

Mircea Geoană (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Acest birou este liber pentru cel care va fi votat de plen, nu am nicio dificultate. (...) Îl voi elibera în clipa în care va exista un alt preşedinte al Senatului. Nu ţin în mod deosebit, e mare, l-aţi văzut, era al lui Ceauşescu pe vremea lui, cred că are şi demoni pe undeva, dar nu e problemă legată de birou sau de scaun", a spus Geoană.

El a adăugat că nu îl leagă nimic special de acest birou sau de fotoliul de preşedinte al Senatului, având în vedere faptul că a deţinut foarte multe funcţii în viaţa sa.

"Sunt un om care am avut atât de multe funcţii în viaţa mea, am avut ocazia să servesc ţara asta în atât de multe ipostaze - în America, acasă, în Guvern, în Parlament -, am câştigat măcar în România voturi suficiente pentru a fi şi preşedintele României, deci nu mă leagă pentru câteva luni de zile nimic special de acest birou sau de acest fotoliu", a spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici