Geoană îşi va folosi contactele cu "mai marii" lumii pentru investiţii şi locuri de muncă

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Piatra Şoimului, în judeţul Neamţ, la un miting electoral, că-şi va folosi toate contactele ce le are pe plan mondial pentru a atrage investiţii şi pentru crearea de locuri de muncă, arătând că are cele mai mari contacte cu lideri ai lumii.

27 afișări
Imaginea articolului Geoană îşi va folosi contactele cu "mai marii" lumii pentru investiţii şi locuri de muncă

Geoană îşi va folosi contactele cu "mai marii" lumii pentru investiţii şi locuri de muncă (Imagine: Mediafax Foto)

"Cheia la rezolvarea problemei economice este agricultura şi crearea de locuri de muncă la sat şi la oraş", a spus Mircea Geaonă.

El a arătat că are cele mai mari contacte cu liderii acestei lumi.

"Geoană are cele mai mari contacte cu liderii acestei lumi. Nu mai am nevoie să mă duc să-mi fac fotografii cu mai marii lumii. Am destule acasă. Nu mai am unde să le pun. Când mă duc şi mă văd cu preşedintele american, cu cel rus sau cu cel chinez, cu cancelarul Germaniei sau cu premierul Italiei, am să mă duc acolo ca să vorbesc de atragerea de investiţii şi de crearea de locuri de muncă", a spus preşedintele PSD.

Geoană a subliniat că îşi va pune priceperea şi tot ce înseamnă contactele pe plan mondial pentru "a aduce acasă bani, investiţii şi locuri de muncă şi agricultură".

"Aceasta este calea pentru izbăvirea României de dezbinare şi un proiect care să ne unească. Aceasta este calea de urmat", a spus Mircea Geoană.

Preşedintele PSD a mai arătat că proiectul său "O singură Românie" este de a "scoate la lumină" jumătate din România care acum locuieşte în mediul rural.

"Dacă vom face din dezvoltarea satului românesc o prioritate naţională vom reuşi să scoatem la lumină jumătate din România", a spus Geoană.

El a subliniat că atunci când a vorbit de o singură Românie s-a referit la nevoia de a avea la ţară condiţii de civilizaţie comparabile cu cele de la oraş.

"Cred într-o singură Românie în care ţăranul şi muncitorul, pensionarul şi tânărul, cel care caută un loc de muncă sau cel care se gândeşte la pensionare, românul de acasă şi românul din străinătate, românul din Moldova românească şi din Basarabia românească, împreună să ne unim în jurul acestui mare proiect naţional", a spus preşedintele PSD.

Mircea Geoană a participat, duminică, în localitatea nemţeană Piatra Şoimului, la cea de-a cincea ediţii a Sărbătorii Recoltei, organizată de firma deputatului PSD de Neamţ, Culiţă Tărâţă.

La mitingul electoral organizat cu această ocazie au participat aproximativ 15.000 de persoane, în mare parte simpatizanţi PSD aduşi cu autocarele din localităţi ale judeţului Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici